Concurs national de creatie in acvaristica
Meniu

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Prin vizitarea si inregistrarea pe acest website, va supuneti Termenilor si conditiilor de utilizare, acest lucru  implicand acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere a lor.

Kronstil Aquaristik SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.aquaticdesign.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Kronstil Aquaristik SRL este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea Kronstil Aquaristik srl sau sunt licentiate de Kronstil Aquaristik SRL pentru a fi folosite.

Pe acest website, sunt interzise urmatoarele:

- revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
- download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
- utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

Daca utilizati Site-ul, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat mobilpay pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

 
IIAC 2018

Juriul nostru

Victor Zaharia

VICTOR ZAHARIA

Jurizeaza: Aquascaping, Biotop, Ciclide, Olandeze, Paludarium

Avand o experienta de 20 de ani in domeniu, Victor Zaharia este un autodidact perfectionist si un expert al plantelor acvatice.

Vladimir Chirilov

Vladimir Chirilov

Jurizeaza:  Aquascaping, Biotop, Ciclide, Olandeze, Paludarium

Cunoscut in mediul online cu nickname-ul valyy_dvd, Vladimir Chirilov este un roman pasionat de aquascaping, un perfectionist, castigator a doua concusuri nationale, clasandu-se pe podium cu locul 1.

SERGIU CIUBOTARIU

SERGIU CIUBOTARIU

Jurizeaza: Aquascaping, Biotop, Ciclide, Olandeze, Paludarium

10 ani de experienta in acvaristica, pasionat de plante acvatice si in special de aquascaping.

Dragos Chirita

Dragos Chirita

Jurizeaza: Marine

Recomandat si recunoscut in mediul online, cu un interes deosebit pentru pentru tot ceea ce inseamna tehnic, o prezenta constanta pe forumurile

Ciprian Parconie

Ciprian Parconie

Jurizeaza: Marine

Nascut si crescut intr-o familie unde acvariile au fost dintotdeauna prezente, a inceput sa practice cu adevarat acvaristica in anul 2008, fascinat fiind de conceptul de "aquascaping".

Sebastian Costin

SEBASTIAN COSTIN

Jurizeaza: Aquascaping, Biotop, Ciclide, Olandeze, Paludarium, Marine

Un hobby-ist in acvaristica , matur si experimentat atat in acvaristica de apa dulce cat si in cea de apa sarata.

Valentin Druga

VALENTIN DRUGA

Jurizeaza: Aquascaping, Biotop, Ciclide, Olandeze, Paludarium

Acvarist cu experienta notabila , cei 23 de ani pentru pasiune si implicare in acvaristica transformati intr-un ihtiolog deosebit!

Premii etapa online

Premiile oferite pentru etapa online sunt in valoare totala de 8800 RON.
Pentru fiecare categorie/sectiune, se vor premia primele 3 locuri, dupa cum urmeaza:

Premiul 1, in valoare de 500 RON

Premiul 2, in valoare de 300 RON

Premiul 3, in valoare de 100 RON

1. Categoria BIOTOP

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

2. Categoria OLANDEZE

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

3. Categoria CICLIDE

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

4. Categoria MARINE

  • Din sectiunea sub 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.
  • Din sectiunea peste 200 L se vor premia locurile 1,2 si 3.

5. Categoria PALUDARIU

  • Se vor premia locurile 1,2 si 3.

Premii etapa LIVE

Toti cei 6 finalisti ai categoriei Aquascaping ce vor participa la etapa live, organizata la Brasov, vor fi premiati dupa cum urmeaza:

1

3000 RON

2

2000 RON

3

1000 RON

4

500 RON

5

400 RON

6

300 RON

Testimoniale ale concurentilor editiei 2016 a concursului.

Dan Hincea 40 ani - Bucuresti

Daca nu era Aquatic Design Contest, nu era AcvaConcept! Cam asa as putea rezuma.
Pasionat fiind, am inceput sa particip la concursurile de aquascaping inca din 2014 dar experienta ADC a fost cea care m-a marcat si - fara nici un fel de exagerare - mi-a schimbat viata.
Cand te afli inconjurat de oameni care pun atat de mult suflet in acest domeniu nu poti sa nu te simti bine! Nu poti sa ramai indiferent.
Cu siguranta cel mai serios si cel mai bine pus la punct eveniment de acest gen in Romania chiar si pana la acest moment, ADC a adus fata in fata concurenti, organizatori si juriu, punand in scena un altfel de concurs, o altfel de abordare, nu numai prin calitatea organizarii, cantitatea de decoruri, plante , bazine samd, ci prin felul in care ne-a facut sa ne simtim.
Concurentii au facut echipa - paradoxal desi fiecare dintre noi a tras pentru o plasare cat mai sus in clasament, ne-am ajutat, ne-am sustinut, ne-am sfatuit, multtumindu-le astfel organizatorilor si juriului.
Nu pot sa sper decat ca la a 20-a editie a ADC o sa fiu unul dintre cei care mai voi lauda ca am participat la primul concurs.
Pregatiti-va pentru urmatoarea editie ADC - Va garantez ca astfel de eveniment nu poate fi ratat! Succes!

Dan Hincea 40 ani - Bucuresti
Razvan Ciorpac - 35 ani - Iasi

ADC 2016 – Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa traiesc un vis, dar cam asa a fost. Un eveniment extrem de bine organizat, la Romexpo, in inima unui mega eveniment dedicat animalelor unde am fost aplaudati, fotografiati si urmariti indeaproape de sute de oameni in timp ce cream setup-urile de concurs.
Ce poti sa-ti doresti mai mult decat 3 zile petrecute intre prieteni care impartasesc acelasi hobby, 3 zile intr-un eveniment din care nu lipseste nimic – sute de kilograme de roci, zeci de kilograme de lemne, zeci de specii de plante, profesionalism, voie buna, fair play, premii. Poate un butoi cu bere la dozator. Ei bine, a fost si ala!
A fost sublim, mai vreau si tocmai ma pregatesc din greu pentru urmatoarea editie. Felicitari organizatorilor pentru un eveniment unic in Romania organizat la standarde internationale.

Razvan Ciorpac - 35 ani - Iasi
Daniel Chis - 34 ani- Zalau

In anul 2016 m-am inscris pentru prima data la un concurs de Aquascaping.Am participat cu"Romanian Forest" cu care am reusit sa ma calific in etapa finala de la Bucuresti.Desi consideram ca este un bazin reusit nu credeam ca are potential sa treaca de etapa online.Am fost foarte incantat cand am fost contactat telefonic, ca m-am calificat mai departe.
Pe langa premiile castigate, am castigat mult mai mult prin faptul ca am legat prietenii cu niste oameni minunati.M-am intalnit cu multe persoane cu care ma stiam doar din mediul online.Desi concuram intre noi, toti 5 ne ajutam unul pe altul un fel munca de echipa prin sfaturi si idei.
Cand am ajuns la Romexpo in ziua amenajarii bazinului am realizat cat efort implica un astfel de concurs(primul de acest gen din Romania)cu organizare,amenajarea standurilor si a locatiei,caratul materialelor,mobilizarea persoanelor,eforturile financiare si munca din spatele calculatorului si a telefonului.A fost un concurs foarte corect si transparent la care nici unul nu am avut de obiectat.Desi am fost "urecheat" putin de unii membrii din juriu consider ca atat am meritat la vremea respectiva si acolo a fost nivelul meu.Singurul inconvenient pentru mine a fost distanta mare si oboseala cu condusul vreo 10 ore dar a meritat tot efortul.
Am apreciat faptul ca echipa ADC a luat decizia sa fie organizat urmatorul concurs in Brasov, fiind mai in mijlocul tarii pentru ca toata lumea sa fie cat mai aproape de locatie in etapa finala.Le urez mult succes in continuare ehipei ADC si transmit acvaristilor din toata tara sa va pregatiti acvariile si sa va inscrieti!

Daniel Chis - 34 ani- Zalau
Nandrean Marius - 29 ani - Iasi

Aquatic Design Contest pentru mine a fost o experienta unica si de neregretat. La acest concurs am participat cu primul meu setup din "cariera" mea de aquascaper. Nu ma asteptam ca munca mea sa fie asa de mult apreciata de colegii de breasla, drept dovada am obtinut locul 1 la etapa online. Etapa live care s-a tinut la Romexpo, Bucuresti a fost ceva nou pentru mine. Am plecat de acasa (Iasi) sa intalnesc oameni noi. M-am dus la Bucuresti in etapa live sa invat mai multe si sa-mi fac prieteni noi. Toata lumea era cu zambetul pe buze, voie buna, nici o clipa n-am simtit ca am venit la un concurs, unde competita trebuie sa fie pe primul loc. In etapa live am avut niste acvarii generoase, foarte multe materiale cu care nu puteai da gres, plante la discretie, un juriu bine pus la punct, totul foarte bine organizat. Dupa ce am terminat concursul, spre seara, cu mic cu mare am sarbatorit si ne-am distrat. Au fost 3 zile de neuitat pe care as vrea sa le retraiesc. Multumesc!

Nandrean Marius - 29 ani - Iasi
 

Sponsori oficiali ai concursului Aquatic Design Contest - editia 2017

Sponsorii oficiali ai concursului sunt JBL GmbH Germania si Kronstil Aquaristik Romania.

Kronstil Aquaristik RomaniaJBL GmbH Germania

 

Grupul Kronstil Aquaristik

Se incarca..